Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2013

dugaan awal tahun.

hey guys. miss me? =p
cuty da nak abes.tapi baru ade mase nak tulis blog kan.
tapi takpe lah. asalkan ada semangat nak tulis tuh.
permulaan tahun 2013 ne banyak dugaan betul.
1stly, car accident then laptop rosak then result yang tak
memuaskan. yang car accident tuh paling kelakar sebab tak
memandu pon cuma kete tuh gerak sendiri. my bad? yahh.
tapi takpelah. sume dah berlaku kan. "life must go on", well said.

um. tapi apa yang berlaku mesti ada hikmah bukan? sampai
sekarang laptop tak tahu lagi condition mcm mane. life without
laptop? I have to admit so bad. yelah, kalo tak memang maen
game la cuty cuty macam ne kan? hehehe. tapi sejak laptop rosak
banyak jugak benda bole buat. hahaha. contohnye, tengok tv series
yang ada dekat hard-drive. kalo tak nak tengok berturut-2  mmg
tidak lah. currently, addict to GG(gossip girl). hahaha. any gg fans
here? actually, dulu tak minat pon gg. tibe tergerak nak tengok
then rase best pulak.

2nd thing yang aku buat baca buku.haha. tapi bn…