Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

change.

i dunno why but something is so mixed up rite now.
and i need some change in life.
can we do the change?
can i do some change??
or..

can you help us do the change?







its start now or it never gonna start.
trust me!

burst out!

date: 6/3/2011
time: around 7.30 to 8.00 pm
place: PKNS Shah Alam

yeh, mmg aku panas gile waktu ne kat sorg pompuan ne. mmg xsdar
ko tue sedang bercakap dengan sape. situasi dy lebey kurg mcm ne lahh:

aku sampai di shah alam dlm waktu asar bersama parents plus my sis.
selepas solat asar, kami terus pegi ke PKNS sebab kakak mahu beli baju.
mcm biasa, parking dekat kawasan PKNS mestilah ade tiket kan.
kami pon berjalan jalan di PKNS dan Plaza Alam Sentral sampai ke
maghrib. Akak aku pon dpat ape yang dy mahu. as usual, sblm blek kena
byr tiket dulu kan kat Autopay Station. harga tiket tue RM2. akulah
yang tukang bayar tiket tu kat salah satu autopay station dekat PKNS tu.
masa aku masukkan duit RM1 yg kedua, mesin autopay tue terus out
or serivce. tp tiket tue keluar balek. jadi aku pikir biase2 je lah.

then, bila nak keluar, ayah aku msasukkan tiket tue dy kluar balik.
dalam hati aku "ahh sudahh!"..setelah beberapa kali cubaan, muncul satu
suara pompuan kat mesin tue,

P : encik! encik! hari n…